Personuppgiftspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver varför vi samlar in information om dig och hur informationen hanteras. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt.

Vilka personuppgifter vi behandlar

Vi samlar bara in dina personuppgifter, såsom för- och efternamn, telefonnummer och e-postadress som du uppger i samband med att du genomför ett köp på vår webbplats.

Varför vi behandlar personuppgifter

Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna erbjuda våra tjänster och fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Dina uppgifter används för att du ska kunna ta del av våra tjänster och för att vi ska kunna informera dig om din beställning eller uppdateringar kring nya utgåvor.

Vilka vi delar personuppgifter med

Vi delar inte dina uppgifter med någon annan sida eller företag. Dina uppgifter är säkra hos oss så länge som du önskar.

Hur länge vi sparar dina uppgifter

Vi sparar dina personuppgifter så länge du vill. Om du avregistrerar dig från våra tjänster tar vi bort dina personuppgifter så snart vi kan.

Ändra eller radera dina uppgifter

Du kan när som helst begära att vi rättar eller tar bort uppgifterna om dig om dina uppgifter skulle visa sig vara felaktiga eller inaktuella.

Varukorg